Társoldalunk:

Az Inter tíz emberrel fordított a Juventus ellen, a végén mégis kikapott

2018.04.28. 22:49

Az olasz bajnokság 35. fordulójának rangadóján a Juventus idegenben 3–2-re legyőzte a 75 percet emberhátrányban játszó Intert.

Egy hete a Napoli egy 89. percben szerzett góllal megverte a torinói csapatot, így újra nyílttá tette a bajnoki versenyfutást. Ezért is volt kötelező az Inter legyőzése, még ha ez nem is ígérkezett könnyű feladatnak.

Costa véleményes góljával azonban már a 14. percben megszerezte a vezetést a Juventus. Azért mondjuk, hogy véleményes, mert még a videózás után sem lehetett egyértelműen megmondani, hogy lesen volt-e a brazil vagy nem. Két perccel később jött az újabb csapás a hazaiaknak: Matías Vecinót azonnali pirossal kiállította a bíró. Itt is volt videózás, itt sem biztos, hogy jó döntés született.

A reklamáló Inter-játékosok sem hatották meg a bírótForrás: AFP/Marco Bertorello

Az Inter nem tört meg, sőt, a második félidő elején egyenlített. Egy szélről beívelt szabadrúgást a *Juve-specialista Icardi csúsztatott a kapuba.

*Az argentinnak ez volt a 11. bajnokija a Juventus ellen és a nyolcadik gólja.

Nem volt mese, jönnie kellett Dybalának, de még szinte be sem ért a pályára, Barzagli öngóljával már a tíz emberrel játszó Inter vezetett. A védő Perisic beadásába botlott bele szerencsétlenül.

A sírból hozta vissza a meccset az Inter, de akkor mit mondjunk a Juventusra, amely Cuadrado és Higuaín góljával két perc alatt fordított a végén. Így játszhat akármit a Napoli vasárnap a Fiorentina vendégeként, a forduló után is a Juventus áll majd a tabella élén.

Összefoglaló ITT.

A nap másik meccsén a Roma hazai pályán 4–1-re verte a Chievót.