Tanára feleségével szexelt az ágyba kényszerített futballakadémista

Jerry Sandusky Child Sex Abuse Trial Begins AMERICAN FOOTBALL CRIME JUSTICE LAW GettyImageRank2
BELLEFONTE, PA - JUNE 11: Television media setup microphones out front of the Centre County Courthouse prior to the first day of former Penn State assistant football coach Jerry Sandusky child sex abuse trial on June 11, 2012, in Bellefonte, Pennsylvania. Sandusky is charged with 52 criminal counts of alleged sexual abuse of children. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Bors közölt részleteket a Honvéd Akadémia focistáit is zaklató tanár bírósági tárgyalásán elhangzottakról. A férfi az egyik diákjával együtt szexelt a feleségével.

Nem találják a fiút, aki a koronatanúja lehet az egyik fővárosi gimnázium és a Magyar Futballakadémia szexuális kényszerítés miatt bíróság elé citált korábbi tanárának pedofilbotrányában - írja a Bors.

A férfi egykori diákja ugyan feljelentést tett az ügyben, a tanúk padján végül nem jelent meg. Ő az a fiatal, aki a tanár egyik kolléganőjének vallomása szerint tizenhat évesen a férfival és feleségével hármasban bújt ágyba.

A vádlott végignézte, ahogy a fiú szexel a feleségével, és a diákja elveszíti a szüzességét. A fiú és a férfi egymás után próbálták teherbe ejteni a nőt két alkalommal is. A házaspárnak ugyanis nem lehetett közös gyermeke – mondta tanúvallomásában a vádlott kolléganője. Azt, hogy többször is hármasban szexeltek, a vádlott felesége is megerősítette a bíróságon, de elmondása szerint a diák ekkor már nagykorú volt.

A Bors szerint a fiú és a nő között érzelmi viszony is kialakult, ami a vádlottat egyáltalán nem zavarta. Sőt, olyan szándékai voltak, ha a felesége teherbe esik, hármasban nevelik fel a gyermeket.