Nikolics megsérült, Ibrahimovic duplázott az MLS-ben

Zlatan
Action photo during the match L.A. Galaxy against LAFC during a MLS Regular Season match on Saturday, 31, 2018 at the StubHub Center in Carson, Calif. Foto de accion durante el encuentro LA Galaxy vs LAFC correspondiente a la Temporada 2018 de la MLS En el Estadio StubHub Center. En la Foto: Zlatan Ibrahimovic 31/03/18/MEXSPORT/Victor Posadas
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a Chicago Fire–New England Revolution mérkőzésén Nikolics Nemanját már a 20. percben le kellett cserélni sérülés miatt, Stieber Zoltán az előkészítésben jeleskedett a DC Unitedben, míg a Sporting KC magyarja, Sallói Dániel keresztlécig jutott. A svéd világklasszis, Zlatan Ibrahimovic duplázott.

A Chicago Fire–New England Revolution mérkőzésén Nikolics Nemanja és Németh Krisztián is kezdett, de egyikük sem játszotta végig az 1-1-es döntetlennel végződő találkozót. A hazaiak csatárát már a 20. percben le kellett cserélni, mert az orvosi stáb túl sokáig vizsgálgatta egy ütközés után, hogy Nikolicsnak agyrázkódása van-e, ezért inkább lecserélte az edzője. Németh a 79. percig volt a pályán, gólt ő sem szerzett.

A Seattle-ben 2–1-es vereséget szenvedő DC Unitedban Stieber Zoltán gólpassznak felérő beadással segítette a klubját a gól előtt, ráadásul a hírek szerint a csapata egyik legjobbja volt.

A Sporting Kansas Cityben szintén végig a pályán volt Sallói Dániel, aki az első félidő hajrájában eltalálta a keresztlécet, de a kapuba senki nem tudott betalálni, így gólnélküli döntetlennel ért véget a Portland elleni összecsapás.

Zlatan Ibrahimovic kiválóan játszott a Salt Lake ellen, a svéd világklasszis támadó két góllal járult hozzá a LA Galaxy 3-0-s sikeréhez. Ha a világbajnokságon nem is, legalább az Egyesült Államokban szárnyalhat Ibra.

MLS
Vancouver–Orlando 5–2
Dallas–Montreal 2–0
Chicago–New England 1–1
Houston–Colorado 2–0
Seattle–DC United 2–1
LA Galaxy–Salt Lake 3–0
San Jose–Los Angeles FC 3–4
Portland–Sporting Kansas City 0–0