Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debreceni VSC a hivatalos honlapján tudatta, hogy Bódi Ádám hároméves szerződést kötött a klubbal.

Bódi Ádám augusztusban a Videoton együttesétől egy évre Kölcsönbe érkezett Debrecenbe. A szezon végeztével a két klub megállapodott egymással, melynek értelmében a középpályás visszaigazol a Lokiba, a 27 esztendős játékos hároméves szerződést kötött.

Bódi Ádám két évvel ezelőtt Feröer-szigetek ellen húzhatta magára a címeres mezt Forrás: AFP/Ferenc Isza

Bódi Ádám Debrecenben nevelkedett. Miután végigjárta a Loki korosztályos csapatait, az NB II-es kerethez került, majd 2010. május 4-én már az NB I-ben játszott, a Vasas ellen debütált. A 2010/2011-es idény jelentette számára az igazi áttörést, hivatalosan is az első keret tagja lett.

2015. október 8-án a magyar válogatottban is bemutatkozott. Bernd Storck a kezdők közé nevezte a Feröer-szigetek ellen 2-1-re megnyert Eb-selejtezőn.

Jó teljesítményére a Videoton is felfigyelt, és 2016. május 31-én leigazolta. A fehérváriaknál azonban ritkán kapott lehetőséget, így egy évvel később visszatért Debrecenbe, akkor még kölcsönbe, mostantól azonban ismét a DVSC játékosa.