Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja, Sallói Dániel, Németh Krisztián és Stieber Zoltán egyaránt kezdőként lépett pályára az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján. Nikolics góllal járult hozzá a Chicago Fire sikeréhez, míg Németh és Stieber gólpassza segítette a csapatát.
Nikolics Nemanja góllal járult hozzá a Chicago Fire sikeréhez chicago-fire.com

Nikolics Nemanja 6. percben szerzett góljával

került előnybe a Chicago Fire – a magyar válogatott támadó már a hetedik találatánál jár a szezonban –, amely ellen a New York City az első félidő hajrájában fordított, de Alekszandar Katai duplájával megnyerte a meccset a hazai csapat. A magyar csatár a 72. percig volt a pályán.

Stieber Zoltán csapatában, a D.C. Unitedben még nem lépett pályára az új igazolás, Wayne Rooney, viszont

a magyar szélső gólpasszt adott.

Igaz, ez is kevésnek bizonyult a Németh Krisztiánék ellen, a New England Revolution ugyanis 3-2-re nyerni tudott, a magyar támadó pedig ugyancsak kiosztott egy asszisztot a 45. perc alatt, ezúttal ennyi időt kapott az edzőjétől.

A Sporting Kansas City Sallói Dániellel a soraiban szenvedett 2-0-ás vereséget a Montreal Impacttől, míg Zlatan Ibrahimovic kétszer talált be, igaz, a Los Angeles Galaxy így is csak döntetlenre volt képes a hat gólt hozó meccsen a a San Jose Earthquakes otthonában.

MLS, alapszakasz
Chicago Fire–New York City FC 3–2
New England Revolution–D.C. United 3–2
Montreal Impact–Sporting Kansas CIty 2–0
San Jose Earthquakes–Los Angeles Galaxy 3–3
Atlanta United–Orlando City 4–0
Columbus Crew–Real Salt Lake 2–1
Los Angeles FC–Philadelphia Union 4–1