Wayne Rooney vasárnap bemutatkozhat Stieber Zoltán csapatában

Horizontal SOCCER PLAYER
DC United player Wayne Rooney speaks during a press conference at a Digital Assets & Audi Field ribbon cutting ceremony on July 9, 2018 in Washington,DC. United hosted a ribbon cutting ceremony and housewarming party to celebrate the opening of their new state-of-the-art and soccer-specific stadium at Audi Field. / AFP PHOTO / Gilles CLARENNE
Vágólapra másolva!
A klub által júniusban szerződtetett Wayne Rooney vasárnap, a Vancouver Whitecaps ellen mutatkozhat be új csapatában, az észak-amerikai profi ligában szereplő DC Unitedben.

Úgy tűnik véget ért az angol válogatott és a Manchester United gólrekorderének hosszú nyúlt akklimatizációja, ugyanis a BBC információi szerint az európai idő szerint vasárnap hajnalban rendezett bajnokin végre bemutatkozhat a Stieber Zoltánt is soraiban tudó washingtoni csapatban.

A DC United Rooney bevetésével egy időben avatja föl új stadionját, a 20 ezer férőhelyes Audi Field Stadiumot.

A 32 éves csatár utoljára április 28-án lépett pályára tétmérkőzésen, amikor 62 percet az Evertonban a Huddersfield ellen 2-0-ra megnyert találkozón.

"Mérföldkő lesz ez a nap a DC United fennállásának legfontosabb évében. Nehéz túlbecsülni, hogy milyen vonzerőt jelent Rooney személye" – lelkendezett a washingtoni klub társtulajdonosa, Jason Levien a dupla ünnep előestéjén.