Madarat lőtt telibe a Manchester United védője - videó

Manchester United v San Jose Earthquakes GettyImageRank2 santa clara
SANTA CLARA, CA - JULY 22: Joel Qwiberg #2 of the San Jose Earthquakes moves the ball past Tahith Chong #44 of Manchester United during the first half of their the exhibition soccer game at Levi's Stadium on July 22, 2018 in Santa Clara, California. Thearon W. Henderson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Manchester United csapata felkészülési meccsen lépett pályára az Egyesült Államokban a San Jose Earthquakes csapata ellen vasárnap, magyar idő szerint késő este.

José Mourinho csapata 0-0-s döntetlent játszott az amerikai csapat ellen, annak ellenére, hogy Eric Bailly a meccs elején a kapufát is eltalálta. Úgy sem ment a gólszerzés, hogy a Unitedben ott volt a chilei Alexis Sánchez, vlamint Anthony Martial is.

Mourinho csapatában megsérült a csapatkapitány, Antonio Valencia, az ő helyére Matteo Darmian érkezett, akinek emlékezetes megmozdulása az első félidő végén volt, amikor egy szerencsétlen madarat telibe lőtt a labdával.

Szegény sérültet a mezébe csomagolva vitte le a pályáról egy San Jose-játékos, azt nem tudni, túlélte-e a balesetet az eltévedt madár.

A United legközelebb magyar idő szerint csütörtök hajnalban lép pályára az AC Milan ellen a Bajnokok Tornáján.