Neymarék nem mehetnek az éjszakába, már csak a pályán királykodhatnak

Neymar, PSG
Brazilian PSG's footballer Neymar Junior (L) and his girlfriend Bruna Marquezine, arrive to participate in the charity auction for the Neymar Jr. Institute in Sao Paulo, Brazil on July 19, 2018. / AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA
Vágólapra másolva!
Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain frissen kinevezett vezetőedzője semmit sem bíz a véletlenre, mindent irányítása alatt tart a párizsi klubnál. Ennek tükrében pedig megtiltotta a csapat játékosainak a bulizást, és az étrendjüket is gyökeresen megváltoztatta.

A német szakember alig, hogy munkába állt, máris megkereste a legfelkapottabb párizsi night klubokat, amelyekről úgy gondolta, játékosai szívesen látogatják.

Thomas Tuchel azonnal belecsapott a lecsóba, megkeseríti az éjszaka császárainak az életét Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto

A PSG-nél köztudott, hogy a világbajnok Kylian Mbappé, és a brazil Dani Alves, Marquinhos páros szívesen szórakozik a Caesar Avenue Wagram étteremben, míg a Volver szinte az összes dél-amerikai futballista körében nagyon népszerű.

– állította egy bennfentes szemtanú.

A német vezetőedző nemcsak a játékosai szabadideje miatt aggódik, hanem az étrendjüket is a szívén viseli. A France Football értesülése szerint a Paris Saint-Germain focistáinak a meccsek után tilos lesz tésztát, gyorséttermi ételt, édességeket és bármilyen szénsavas üdítőt fogyasztaniuk.