Vágólapra másolva!
Kedden, az AS Roma elleni felkészülési mérkőzésen szerepel először a Real Madrid abban a mezben, amit rendhagyó keretek között mutattak be hétfőn New Yorkban.

A korall színű szerelés a Real Madrid harmadik számú meze lesz, de bizonyára a legkülönlegesebb a szertár polcain sorakozó garnitúrák közül. A csapat beszállítója, az Adidas ugyanis újrahasznosított tengeri műanyaghulladékból készítette el a mezeket, újabb fejezettel bővítve a cégnek az óceánok megtisztításáért folytatott küzdelmét.

A mezeket a Real Madrid régi és új sztárjai mutatták be, köztük Toni Kroos, Gareth Bale, Karim Benzema és Alex Hunter. Ha utóbbi neve nem ismerős, ne verje a fejét a falba! Alex Hunter nem valódi játékos, csak a FIFA19 videojáték egyik karaktere, aki - a játék gyártója által indított sztori keretei között - a Premier League és az MLS után most a La Ligában is megpróbál feljutni a csúcsra.

Az új mezt élesben augusztus 7-én, a Nemzetközi Bajnokok Kupája keretében rendezett, AS Roma elleni mérkőzésen mutatja be a Real Madrid.