Vágólapra másolva!
A Real Madrid frissen szerződtetett kapusa, a belga Thibaut Courtois gyorsan kiverte a biztosítékot korábbi csapata, az Atlético Madrid szurkolóinál. Csütörtök délután, amikor bemutatták a Santiago Bernabéu Stadionban, megcsókolta a Real Madrid címerét, ezzel pedig elindított egy lavinát, ami várhatóan az augusztus 15-én esedékes európai Szuperkupa-döntőn fog ráomlani.

A belga kapus a bemutatásakor azonnal ellőtte az ilyenkor szokásos sallangot.

Óriási megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Köszönöm a Real Madridnak az erőfeszítést, hogy elhoztak ide. Most már én is madridista vagyok. Hala Madrid!"

Az Atléticóban klasszissá érő Thibaut Courtois hatéves szerződést kötött a Real Madriddal Forrás: NurPhoto/COOLMedia/NurPhoto/Coolmedia

Courtois megbocsáthatatlan tette után az Atlético Madrid-szurkolói kampányt indítottak a közösségi oldalakon. Mindenkit arra biztathatnak, hogy az IKEÁ-ban vásároljanak egy plüsspatkányt, és dobálják meg vele a belga kapust, amikor pályára lép Real Madrid-mezben.

A Matracosok szurkolóinak erre legközelebb augusztus 15-én lesz alkalma, ugyanis öt nap múlva Tallinnban rendezik az európai Szuperkupa-döntőt, ahol a BL-győztes Real Madrid az EL-győztes Atlético Madriddal találkozik.

A GOSIG RÅTTA elnevezésű puha játékfigurát egyébként 595 forintért lehet beszerezni.