Társoldalunk:

Legendája szerint az MU-nak nincs esélye a bajnoki címre

2018.08.15. 14:19

A csapat korábbi klasszisa, Paul Scholes szerint a Manchester Unitednek nincs esélye arra, hogy megnyerje a labdarúgó Premier Legue mostani kiírását.

A több mint 700 MU-meccsen szerepelt középpályás egy lapinterjúban fejtette ki véleményét volt együtteséről, melynél szerinte a címvédő Manchester Citynek és a legutóbbi Bajnokok Ligája-döntős Liverpoolnak is jobb kerete van. Ha a Manchester Cityt, vagy akár a Liverpoolt megnézzük, kijelenthető, hogy az MU nincs a szintjükön jelenleg" - kesergett a 43 éves Scholes a Daily Mirrornak. Hozzátette, véleménye szerint az MU nem volt elég aktív az átigazolási szezonban, s a klub stratégiája nehezen érthető.

Paul Scholes szerint az MU-nak nincs esélye a bajnoki címreForrás: NurPhoto/Mark Cristino/NurPhoto/Mark Cristino

"A United úgy tűnik, nem igazán tudja, mi is történik vele. Nem lehet kiismerni a csapatot, nem ismerjük a játékosokat, s kiszámíthatatlan, hogyan fognak játszani hétről hétre" - mondta a 66-szoros angol válogatott futballista, aki 2013-ban vonult vissza.

A Manchester United a második helyen végzett az angol élvonal előző szezonjában, ám 19 pontos hátránnyal zárt a városi riválishoz képest. A nyáron pedig csupán három új futballista érkezett a gárdához: Lee Grant kapus, a középpályára Fred, míg a védelembe Diogo Dalot.