Az Origo olvasói szerint Ronaldo nélkül bukni fog a Real Madrid

Sergio Ramos, Real Madrid
Sergio Ramos of Real reacts after the UEFA Super Cup match between Real Madrid and Atletico Madrid at Lillekula Stadium on August 15, 2018 in Tallinn, Estonia. (Photo by Ahmad Mora/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Péntek este indul a spanyol labdarúgó-bajnokság 2018/2019-es szezonja. A bajnoki címvédő FC Barcelona nem gyengült, míg az Európai Szuperkupa-győztes Atlético Madrid határozottan erősödött. A Bajnokok Ligája győztes Real Madridnál minden bizonnyal új időszámítás következik, ugyanis a zsinórban három BL-győzelmet elkönyvelő Zinédine Zidane felállt a kispadról, míg a klub történetének legeredményesebb játékosa, Cristiano Ronaldo a Juventushoz szerződött. A bajnoki versenyfutásról megszavaztattuk az Origo olvasóit, és meglepő eredmény született.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokság 2018/2019-es szezonját.

Az Origo olvasói a Barcelonát toronymagas esélyesnek tartják Forrás: Origo

Eddig közel 5500 szavazat érkezett, az olvasóink 61%-a úgy gondolja, hogy a Barcelona megvédi bajnoki címét, ami viszont ennél meglepőbb, hogy nem a Real Madridot, hanem az Atléticót hozták be a második helyre 25%-al. A BL-győztes Királyi Gárda csak a szavazatok 12%-át kapta, ami valljuk be, vaskos meglepetés.

Egy forintot nem tennénk a Barca vagy a Real bajnoki címére

Pénteken indul a spanyol bajnokság 2018/2019-es szezonja. A Barcelona egy centit nem változott, a Real Madrid Cristiano Ronaldo távozásával egyértelműen gyengült, miközben az Atlético Madrid kerete erősebb (és értékesebb), mint valaha. A három nagy mellé idén végleg felnőhet a Valencia, amelyet Marcelino García Toral a szakadék széléről kormányozott vissza a legjobbak közé.