Társoldalunk:

Az Origo olvasói szerint Ronaldo nélkül bukni fog a Real Madrid

2018.08.17. 19:34

Péntek este indul a spanyol labdarúgó-bajnokság 2018/2019-es szezonja. A bajnoki címvédő FC Barcelona nem gyengült, míg az Európai Szuperkupa-győztes Atlético Madrid határozottan erősödött. A Bajnokok Ligája győztes Real Madridnál minden bizonnyal új időszámítás következik, ugyanis a zsinórban három BL-győzelmet elkönyvelő Zinédine Zidane felállt a kispadról, míg a klub történetének legeredményesebb játékosa, Cristiano Ronaldo a Juventushoz szerződött. A bajnoki versenyfutásról megszavaztattuk az Origo olvasóit, és meglepő eredmény született.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokság 2018/2019-es szezonját.

Az Origo olvasói a Barcelonát toronymagas esélyesnek tartjákForrás: Origo

Eddig közel 5500 szavazat érkezett, az olvasóink 61%-a úgy gondolja, hogy a Barcelona megvédi bajnoki címét, ami viszont ennél meglepőbb, hogy nem a Real Madridot, hanem az Atléticót hozták be a második helyre 25%-al. A BL-győztes Királyi Gárda csak a szavazatok 12%-át kapta, ami valljuk be, vaskos meglepetés.

Egy forintot nem tennénk a Barca vagy a Real bajnoki címére

Pénteken indul a spanyol bajnokság 2018/2019-es szezonja. A Barcelona egy centit nem változott, a Real Madrid Cristiano Ronaldo távozásával egyértelműen gyengült, miközben az Atlético Madrid kerete erősebb (és értékesebb), mint valaha. A három nagy mellé idén végleg felnőhet a Valencia, amelyet Marcelino García Toral a szakadék széléről kormányozott vissza a legjobbak közé.