Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja tízszer volt eddig eredményes az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), a góllövőlista éllovasától tizenhat találattal van elmaradva, így minden bizonnyal nem lesz sorozatban ötödször is a „mesterlövészek királya". Ám a Chicago Fire támadójának van oka mosolyogni, hiszen felesége a harmadik gyermekükkel várandós.

„Két hónapja tudjuk már, hogy bővül a család. Most vagyunk tizenkét hetesek. Itt vannak látogatóban a feleségem szülei, és

mindig három gyermekről álmodtunk. Tijana, a kislányom húgot, Marko, a fiam öcsit szeretne, de a legfontosabb, hogy egészséges legyen" – mondta Nikolics a Blikknek.

❤️ ‍ ‍ ‍

Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) által megosztott bejegyzés,

A magyar támadó hozzátette, hogy Chicago fantasztikus város, remekül érezik ott magukat. A kislánya már jól beszél angolul, szeptemberben kezdi az iskolát, a fia pedig óvodába jár. Ha együtt a család, szabadidejükben sokat fürdőznek. Persze a fociról is ejtett pár szót.

„Idén már lehetetlen, hogy gólkirály legyek, de igyekszem kihozni magamból a legtöbbet. Összességében azért a huszonhat tétmeccsen szerzett tizennégy gólom nem rossz.

A csapat célja továbbra is a playoff elérése, amelytől hat pontra vagyunk,

s kilenc találkozó van még hátra."

Nikolics Nemanja a következő szezonban is szeretne történelmet írni Forrás: chicagofire/Instagram

A válogatottal kapcsolatban elmondta, korábban megfogalmazta a véleményemet egy levélben, tartja magamat az abban leírtakhoz. Sok sikert kíván az együttesnek, de

a jövőben a klubjára koncentrál.

Nikolics természetesen a Vidi BL-menetelését is nyomon követi.

„Minden összecsapását láttam,

"A BL csoportkörébe várom a csapatot, de már az Európa-liga is nagy siker a magyar focinak" – tette hozzá a Nikolics támadója.