Maradona egy hónapja szabadságra ment, azóta sem tért vissza Bresztbe

fbl Horizontal
Football star Diego Maradona arrives at the stadium in Brest on July 16, 2018. The 57-year-old Argentinian visits Belarus for the first time after becoming the chairman of the board of Dinamo / Dynamo / Brest football club. / AFP PHOTO / Sergei GAPON
Vágólapra másolva!
Diego Maradonát július 16-án nevezték ki a fehérorosz Dinamo Breszt elnökévé. Az argentin legenda ezt követően néhány napot eltöltött új munkahelyén, de július 22-én közölte, két hétre szabadságra megy. Fehéroroszországban azóta sem látták, viszont az argentin harmadosztály nyitányán világbajnoki önmagát idézte – számolt be az nso.hu. 

Maradona legutóbb szombaton mutatkozott a nyilvánosság előtt, az argentin harmadosztály nyitó fordulójának Riestra–Comunicaciones összecsapásán volt ott a VIP-páholyban. Jó barátja, a hazai csapatot edző Víctor Stinfale meghívására érkezett, és helyszíni jelentések szerint úgy szurkolt a hazai együttesnek, mintha a Libertadores-kupa döntőjében játszana. A hazaiak 1–0-ra nyertek, így Maradona elégedett lehet. Annyira azért nem volt nagy show, mint Oroszországban az Argentína–Nigéria összecsapáson.

Vajon visszatér Diego Maradona Bresztbe? Forrás: AFP/Sergei Gapon

A Dinamo Breszt vezetősége kevésbé,

Maradona ugyanis lemaradt arról, hogy a csapat a ciprusi Apollonnal szemben alulmaradt az Európa-ligában, s így kiesett. A fehérorosz élvonal hetedik helyén álló bresztiek legközelebb vasárnap játszanak bajnokit.