Társoldalunk:

A Real és az Atlético is Madridba csábítaná a Chelsea klasszisát

2018.08.21. 17:24

Az AS információ szerint a Real Madrid és az Atlético Madrid is kinézte magának a Chelsea 27 éves játékosát, Marcos Alonsót.

A spanyol szélsőhátvéd 2016 óta erősíti a londoniakat, 66 mérkőzésen eddig 14-szer volt eredményes. Nemcsak a védőmunkájával, hanem gólerősségével is felhívhatta tehát magára a madridi óriások figyelmét - a hétvégén a Chelsea éppen az ő góljával verte az Arsenalt 3-2-re a Premier League 2. fordulójának rangadóján.

Alonso egyébként a Real Madridban kezdte karrierjét, az ifi évek után profi szerződést is kapott a királyiaktól, ám 2010-ben az angol Boltonhoz távozott. Onnan igazolt az olasz Fiorentinához, ahonnan később a Chelsea megszerezte. 

Marcos Alonsót a Real és az Atlético Madrid is kinézte magánakForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az Atlético érdeklődése abban az esetben fordulhat komolyra, ha a PSG által megkörnyékezett Filipe Luis végül Párizsban kötne ki.

Az előző szezonban az év csapatába is beválasztott hátvéd árát 30 millió euróra becsülik, ennél azonban alighanem mélyebben kell majd a zsebébe nyúlnia annak az együttesnek, aki Londonból Madridba csábítaná a spanyolt.