Vágólapra másolva!
A MOL Vidi labdarúgócsapata azt kérte az Újpesttől, hogy a lila-fehér klub járuljon hozzá a szombati MOL Vidi-Újpest NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés elhalasztásához. Az MLSZ lépett az ügyben, a szombati meccs elmarad. A magyar bajnokcsapat így zavartalanul készülhet az AEK Athén elleni BL-playoff meccsekre.

Nem lehet vita arról, hogy a MOL Vidi sikeres nemzetközi szereplése az egész magyar labdarúgás érdeke. A csapat ott áll a Bajnokok Ligája szereplés kapujában, ehhez egyetlen párharcot kell megnyernie a görög AEK Athén ellen. A playoff első mérkőzését szerdán este 21 órakor rendezik a Groupama Arénában, a visszavágóra augusztus 28-án, kedden este 21 órakor kerül sor Athénban.

A MOL Vidi NB I-es programja úgy alakult, hogy a csapat augusztus 25-én, szombaton játszotta volna következő bajnoki mérkőzését az Újpest ellen hazai pályán. Tehát ezen a héten szerdán az AEK ellen az Üllői úton, szombaton este Felcsúton az Újpest ellen, majd kedden Athénban jöhetett volna a BL playoff visszavágó. A Vidi éppen ezért kérte azt, hogy az Újpest elleni hazai meccset elhalaszthassa. Dinnyés Márton, az MLSZ Kommunikációs osztályának vezetője az Origónak megerősítette a hírt, mely szerint elmarad a Vidi-Újpest bajnoki. "Az MLSZ Versenybizottsága a MOL Vidi kérését elfogadta, így a szombati összecsapást egy másik időpontban rendezik meg."

A MOL Vidi-AEK Athén BL-playoff első összecsapását szerdán este 21.00-kor játsszák a Groupama Arénában.