Társoldalunk:

Brutálisan megdobta a Juve-meccs nézettségét Cristiano Ronaldo

2018.08.22. 07:24

Elképesztő nézettséget generált a Juventus Chievo elleni vendégjátéka az olasz bajnokság 2018/2019-es szezonjának nyitófordulójában – írja a Blikk.

A Football Italia értesülései szerint a mérkőzést 2 330 234 néző követte figyelemmel, ami 68 százalékos növekedést jelent az előző idény első fordulójához képest. Akkor a Juventus a Cagliarival játszott.

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy ez a hatalmas érdeklődés kizárólag Cristiano Ronaldo miatt van. A portugál klasszis a nyáron kilenc év után hagyta el a Real Madridot, és igazolt Torinóba 105 millió euróért.

Ronaldo csak kihagyott helyzetekig jutott a Chievo ellenForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Giampiero Sposit

A Chievo ellen Ronaldo kezdőként lépett pályára, rengeteget próbálkozott, de gólt nem szerzett. A Juventus viszont így is nyert.

A témához kapcsolódóan: az sem lehet véletlen, hogy a Real első bajnokijára mindössze 48 466 ember látogatott ki a Bernabéu-stadionba, ami a legalacsonyabb nézőszám volt 2009. május 24. óta – Ronaldo ennek az évnek a nyarán érkezett meg Madridba.