Társoldalunk:

Csernus doktor visszatért a magyar focicsapathoz

2018.08.22. 13:40

Dr. Csernus Imre ismét csatlakozott az ETO FC Győr első csapatának szakmai stábjához. Az NB II-es klub reményei szerint szakértelmének köszönhetően újra egy olyan sikeres periódus kapujához ér a csapat, mint a 2013-ban, amikor az ETO legutóbb megnyerte a magyar élvonalbeli bajnokságot.

Dr. Csernus Imre kedden délután találkozott először a játékosokkal, és innentől rendszeres résztvevője lesz a győri csapat életének.

Csernus Imre: "A Valentin-nap az egymásba kapaszkodók ünnepeFotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Kedden a csapategység és az egyéni önbizalom kérdését járták körül, hiszen ezek meghatározó tényezői a sikernek. A képen látható, hogy a játékosok mit gondolnak arról, mekkora a csapategység (felső szám), illetve mekkora a saját önbizalmuk (alsó szám)" – írja a klub honlapja.

Csernus doktor újra Győrben rendelForrás: eto.hu

Kiderült, hogy a klubnál sok olyan játékos van, aki maximális önbizalommal rendelkezik.  Természetesen a Győrnél azt szeretnék, ha ezt az önbizalmat a következő, kiemelten fontos fordulóban (a Vasas ellen játszik az ETO -, a szek.) százszázalékos teljesítmény formájában a felszínre is tudnák hozni a labdarúgók.

Dr. Csernus Imre a jövő héten folytatja a munkát a játékosokkal.