Thierry Henry hajlandó elvállalni a Bordeaux vezetőedzői posztját

BELGASOCCER VOETBAL FOOT FOOTBALL RODE DUIVELS DIABLES ROUGES BE
Belgium's assistant coach Thierry Henry pictured during a soccer game between Belgian national soccer team the Red Devils and England, the third place play-off of the 2018 FIFA World Cup, Saturday 14 July 2018 in Saint-Petersburg, Russia. BELGA PHOTO LAURIE DIEFFEMBACQ
Vágólapra másolva!
A francia L'Equipe értesülései szerint Thierry Henry, az Arsenal és a Barcelona korábbi játékosa hajlandó elfogadni a Girondins Bordeaux ajánlatát.

A francia klub a napokban rúgta ki vezetőedzőjét, Gustavo Poyet-et, azóta új szakembert keres. Hétfőn még csak arról volt szó, hogy a Bordeaux vezetői felvették a kapcsolatot Henry képviselőivel, de kedden már azok a hírek is megjelentek, hogy jelenleg a belga válogatott pályaedzőjeként dolgozó Henry szívesen elvállalná a pozíciót.

Henry jelenleg a belga válogatott alkalmazásában áll Forrás: BELGA/AFP/Laurie Dieffembacq

A L'Equipe azonban figyelmeztet: hivatalos megállapodásra még nem került sor, az ügy akár napokig/hetekig elhúzódhat, mivel a Bordeaux részvényei nem egy ember kezében összpontosulnak, és a vezetőedző személyét illetően mindenkinek egyet kell értenie.