Buffon kikerül a PSG kapujából

FOOTBALL - FRENCH CHAMP - L1 - PARIS SAINT-GERMAIN v CAEN 2019 AOUT AUGUST CAEN CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP FOOT FOOTBALL France FRENCH LIGUE 1 Paris PSG Soccer SPORT
PSG Gianluigi Buffon enters the pitch during the French championship L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Caen on August 12th, 2018 at Parc des Princes, Paris, France - Photo Geoffroy Van der Hasselt / DPPI
Vágólapra másolva!
A következő két bajnoki fordulóban nem Gianluigi Buffon védi a Paris Saint-Germain kapuját.

"Az Angers és a Nimes ellen Alphonse Areola fog védeni, a továbbiakat majd meglátjuk" - mondta a párizsi klub pénteki sajtótájékoztatóján Thomas Tuchel vezetőedző a L'Equipe francia sportnapilap beszámolója szerint.

Buffon nem lesz ott a PSG következő két bajnokiján Forrás: DPPI/Geoffroy Van Der Hasselt

A júliusban a Juventustól igazolt Buffon a nyári felkészülés során a Bayern München és az Arsenal ellen is szerepelt, illetve ő védett a Monacóval szembeni francia Szuperkupa-meccsen, és a bajnokságban a Caen és a Guingamp ellen.

A német szakvezető úgy fogalmazott, fontos, hogy Areola is játsszon, hiszen legutóbb májusban lépett pályára. Hozzátette, döntése nem hosszú távra szól, a világbajnok Buffon "sincs elfelejtve", hiszen háromszor is kivételes teljesítményt nyújtott.