Megvan a Liverpool potyázó kapusának új csapata

Real Madrid v Liverpool - UEFA Champions League Final Ukraine UEFA champions Olympic Stadium UCL final league real madrid training SOCCER PLAYER Real Madrid v Liverpool may 2018 UEFA Champions League Final Previews FINAL preview
Goalkeeper Loris Karius of Liverpool FC reacts during the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 at NSC Olimpiyskiy Stadium in Kyiv, Ukraine. (Photo by Raddad Jebarah/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája fináléjában elkövetett két óriási bakija után várható volt, hogy a Liverpoolnál meg vannak számlálva Loris Karius napjai. Bár Jürgen Klopp végig azt hangoztatta, csapata nem a német kapus hibái miatt igazolta le az AS Romától Alisson Beckert, egyértelmű, hogy immáron a brazil az elsőszámú hálóőre a vörösöknek, Karius pedig a jelek szerint már meg is találta új állomáshelyét.

Csakhogy a hivatalos bejelentést új klubja stílszerűen elbénázta - a török Besiktas ugyanis pénteken este megváltoztatta Twitter-oldalának borítóképét, amelyen Karius volt látható.

A képet azonban gyorsan eltávolították és kicserélték egy másikra, amelyen az olvasható, hogy hamarosan bejelentenek egy új igazolást. Ezek után aligha fog meglepődni bárki, ha a német portás lesz az új szerzemény, de szegény Kariusnak már nemcsak a labdákkal, hanem a hivatalos bejelentésekkel is meggyűlik a baja.

Hogy kölcsönbe érkezik-e Isztambulba, netán a Besiktas véglegesen megszerezte a játékjogát, az alighanem hamarosan kiderül.