Vágólapra másolva!
Miután a Crvena zvezda a Salzburg vendégeként kiharcolta a Bajnokok Ligája-csoportkörébe jutást, igazi örömünnep kezdődött. A félmeztelen szerb szurkolók a pályára özönlöttek, és nekiálltak ereklyéket gyűjteni, úgy vetkőztették a focistákat, mintha egész életükben ezt gyakorolták volna.

A belgrádi Crvena zvezda egy 2-2-es döntetlennel, idegenben szerzett gólokkal biztosította be helyét a Bajnokok Ligája legjobb 32 csapata között. A korábbi, 1991-ben BEK-et nyert csapat most először jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, így érthetően nagy volt az öröm.

Az első meccsen gól nélküli döntetlen született, a második meccsen pedig már 2-0-ra is vezetett a Salzburg, de két perc alatt két gólt lőttek a szerbek, és idegenben lőtt gólokkal jutottak a csoportkörbe.

A lefújás után szurkolók özönlöttek be a pályára, sokan félmeztelenül érkeztek, de a legtöbb játékos is mez nélkül hagyta el a pályát.

Az egyik szurkoló mesterien oldotta meg Radonjic vetkőztetését: egy ölelésnek álcázott mozdulat után gyorsan a játékos mezéhez kapott a drukker, és úgy húzta le róla, mintha ebből doktorált volna, majd olyan helyre dugta, ahol a legnagyobb biztonságban van.

A két gólt szerző Ben szerette volna megtartani a mezét, de nem biztos, hogy sikerült neki.

A hírek szerint legalább tíz, de inkább 15 ezer szerb szurkoló érkezett a csapattal Ausztriába.