Pokolian nehéz időszak jön a tavalyi BL-döntős Liverpool számára

Horizontal FOOTBALL
Liverpool's Egyptian forward Mohamed Salah (C) reacts as he leaves the pitch after an injury while Liverpool's Senegalese midfielder Sadio Mane (R) and Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos (L) comforts him during the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine, on May 26, 2018. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
Csütörtök délután Monacóban megtartották a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását. A Liverpoolnak nem volt szerencséje, a C csoportban ugyanis a PSG, a Napoli és a Crvena zvezda vár a tavalyi döntősre. Nem egy sétagalopp, és ezt még tetézi a kemény Premier League-menetrend is. Szeptember-október környékén nem sokan lennének Szalahék helyében.

Szeptember 15-én a PL-ben Jürgen Klopp együttese a Tottenhamhez látogat, három nappal később Neymarékat fogadja az Anfield Roadon, majd a Southampton ellen „lazíthat” szeptember 22-én. Ezután egy hét alatt jön két Chelsea elleni meccs (Ligakupa, majd bajnoki), hogy aztán a csapat repülőre szálljon, és Nápoly felé vegye az irányt. Az izzasztó széria október 7-én zárul egy Manchester City elleni hazai bajnokival. De vajon milyen állapotban lesznek addigra a játékosok?