Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo távozása után gazdátlan maradt a 7-es dressz a Real Madridnál. Most azonban úgy tűnik, a királyi klubnál húznak egy váratlant, és odaadják a legendás számot a Lyontól szerződtetett dominikai támadónak, Mariano Díaznak.

A felkészülési időszakban felröppentek olyan pletykák, hogy a spanyol válogatott Marco Asensio fogja megörökölni az ikonikus mezszámot, ugyanis a 22 éves támadó fényes jövő előtt áll, így méltó utódja lehetne Cristiano Ronaldónak, Raúl Gonzáleznek, vagy Emilio Butraguenónak. Csak, hogy pár nevet említsünk, akik az elmúlt 33 évben a hátukon viselték a legendás 7-es mezt.

Cristiano Ronaldo a Real Madrid történetének legeredményesebb focistája Forrás: AFP/Stringer

Azonban a felkészülési időszakban Asensio megmaradt a 20-as dressznél, most pedig a spanyol sajtó azt írja, hogy az Olympique Lyontól 23 millió euróért visszavásárolt Mariano Díaz léphet CR7 örökébe.

A 25 éves dominikai támadót – aki az előző szezonban 21 gólt szerzett és 7 gólpasszt adott a Lyon színeiben - a tervek szerint augusztus 31-én, pénteken mutatják be a Santiago Bernabéu Stadionban.