Sallai Roland a Bundesligában folytatja

APOEL Nicosia - Tottenham Horizontal
Apoel FC's Hungarian midfielder Roland Sallai (C, up) jumps over Tottenham Hotspur's English midfielder Harry Winks during the UEFA Champions League football match between Apoel FC and Tottenham Hotspur at the GSP Stadium in the Cypriot capital, Nicosia on September 26, 2017. / AFP PHOTO / Florian CHOBLET
Vágólapra másolva!
Sallai Rolanddal kapcsolatban már a héten felröppentek a hírek, miszerint a magyar középpályást a Bundesligában szereplő Freiburg szeretné szerződtetni, méghozzá 4,5 millió euróért. A ciprusiak elnöke az Európa-ligából való drámai kiesés után elismerte, Sallai a meccs után a német csapathoz utazott orvosira, így minden valószínűség szerint távozik az APOEL-től.

Prodromosz Pedridisz nincs irigylésre méltó helyzetben, hiszen nem elég, hogy csapata nem jutott az El főtáblájára, még egyik legjobb játékosát is elveszíti. Ezt ő maga erősítette meg az Asztana elleni kiesés után.

Sallai Roland minden bizonnyal az SC Freiburg színeiben folytatja a német élvonalban Forrás: AFP/Florian Choblet

„Azután döntöttünk úgy, hogy elengedjük Sallait, hogy a Freiburg tegnap ajánlatot tett, és a képviselői azt mondták, Sallainak még csütörtökön este Németországba kell utaznia orvosi vizsgálatra. Ha minden rendben lesz, pénteken véglegesítjük az üzletet.

nyilatkozta a kerkida.net-nek Pedridisz.

Sallai Roland a Puskás Akadémiában nevelkedett és mutatkozott be a magyar élvonalban, onnan igazolt Ciprusra.