Társoldalunk:

Országszerte elérhető lesz a Spíler 2

2018.09.03. 12:18

Hamarosan országszerte elérhető lesz a tévénézők számára a spanyol labdarúgó-bajnokság, a La Liga meccseit közvetítő Spíler 2 ugyanis már ezen a héten bekerülhet a Telekom kínálatába – tudta meg a Világgazdaság.

A lap információi szerint a TV2 Csoporthoz tartozó tematikus kábeltévé már a héten felkerülhet a második legnagyobb hazai szolgáltató kínálatába. A televízió hivatalosan nem kommentálta az értesülést, a Telekom PR-irodájától viszont azt a választ kapták, hogy valóban zajlanak tárgyalások a Spíler2-ről.

Messi és Ramos hamarosan milliók nappalijába bekerülhetForrás: AFP/Oscar Del Pozo

„A Magyar Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy több mint egymillió ügyfeléhez a lehető legszélesebb és legváltozatosabb csatorna- és tartalomkínálatot juttassa el. A Spíler 2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler-csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra” – írták a Világgazdaság megkeresésére. Arra nem tértek ki, hogy mikor zárulhatnak az egyeztetések, és mikortól lesz elérhető a műsor.

A Világgazdaság tudomása szerint a TV2 Csoport és a Telekom között nincs anyagi jellegű vita a Spíler2-vel kapcsolatban, ebből pedig az következik, hogy a lényegi kérdések már eldőltek.