Országszerte elérhető lesz a Spíler 2

Barcelona, Real Madrid
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (L) vies with Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos during the Spanish League "Clasico" football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on December 23, 2017. / AFP PHOTO / OSCAR DEL POZO
Vágólapra másolva!
Hamarosan országszerte elérhető lesz a tévénézők számára a spanyol labdarúgó-bajnokság, a La Liga meccseit közvetítő Spíler 2 ugyanis már ezen a héten bekerülhet a Telekom kínálatába – tudta meg a Világgazdaság.

A lap információi szerint a TV2 Csoporthoz tartozó tematikus kábeltévé már a héten felkerülhet a második legnagyobb hazai szolgáltató kínálatába. A televízió hivatalosan nem kommentálta az értesülést, a Telekom PR-irodájától viszont azt a választ kapták, hogy valóban zajlanak tárgyalások a Spíler2-ről.

Messi és Ramos hamarosan milliók nappalijába bekerülhet Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

„A Magyar Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy több mint egymillió ügyfeléhez a lehető legszélesebb és legváltozatosabb csatorna- és tartalomkínálatot juttassa el. A Spíler 2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler-csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra” – írták a Világgazdaság megkeresésére. Arra nem tértek ki, hogy mikor zárulhatnak az egyeztetések, és mikortól lesz elérhető a műsor.

A Világgazdaság tudomása szerint a TV2 Csoport és a Telekom között nincs anyagi jellegű vita a Spíler2-vel kapcsolatban, ebből pedig az következik, hogy a lényegi kérdések már eldőltek.