Hazard még sohasem volt ilyen boldog a Chelsea-nél

Eden Hazard
Chelsea's Belgian midfielder Eden Hazard celebrates after scoring their second goal during the English Premier League football match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge in London on September 1, 2018. / AFP PHOTO / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League legutóbbi játéknapján a Chelsea 2-0-ra verte a Bournemouth gárdáját, így 4 forduló után továbbra is hibátlan. A londoni alakulat egyik legjobbja, Eden Hazard boldogan értékelte az eddigi meccseket.

Bár nyáron a Real Madrid és a Barcelona is élénken érdeklődött a belga klasszisért, Hazard végül maradt a Stamford Bridge-en és mint azt a játékos a klub hivatalos tv-csatornájának elmondta, egyáltalán nem bánta meg a döntését. Sőt!

Bár a Chelsea nem költött annyit a nyári átigazolási piacon, mint az korábban jellemző volt rá, Hazard szerint az érkezők már most hatalmas erősítést jelentenek a csapatnak.

Eden Hazard tökéletesen azonosult Maurizio Sarri elképzeléseivel Forrás: AFP/Ian Kington

"Jorginho és Kovacic leigazolásával elképesztően stabil lett a középpályánk, ez a kulcs.

Rendkívül megnőtt a labdabirtoklásunk a meccseken, domináltunk az eddigi találkozókon, hiszen ha nálunk van labda, sokkal több helyzetet is tudunk kialakítani."

A klasszis minden pillanatát élvezi a játéknak és szomorú, hogy most egy kis pihenő következik.

"Nagyszerűen játszunk, folyamatosan nyerjük a meccseket, így szomorú vagyok, hogy jön a válogatott szünet. Ha azonban mindenki visszatér, ugyaninnen kell folytatnunk a dolgokat."

Maurizio Sarri együttese két hét múlva a Cardiffot látja vendégül, majd az elképeszőten gyengén rajtoló West Ham vendége lesz, azt követően pedig a Liverpool látogat a Stamford Bridge-re.