Társoldalunk:

Hazard még sohasem volt ilyen boldog a Chelsea-nél

2018.09.03. 08:13

A Premier League legutóbbi játéknapján a Chelsea 2-0-ra verte a Bournemouth gárdáját, így 4 forduló után továbbra is hibátlan. A londoni alakulat egyik legjobbja, Eden Hazard boldogan értékelte az eddigi meccseket.

Bár nyáron a Real Madrid és a Barcelona is élénken érdeklődött a belga klasszisért, Hazard végül maradt a Stamford Bridge-en és mint azt a játékos a klub hivatalos tv-csatornájának elmondta, egyáltalán nem bánta meg a döntését. Sőt!

 

Szeretem, ha nálam van a labda, főleg, ha az ellenfél tizenhatosa környékén kapom meg. Ebben a szezonban szerencsére ez rengetegszer előfordul, korábban sajnos Conte és Mourinho keze alatt is teljesen más volt a taktikánk."  

Bár a Chelsea nem költött annyit a nyári átigazolási piacon, mint az korábban jellemző volt rá, Hazard szerint az érkezők már most hatalmas erősítést jelentenek a csapatnak.

Eden Hazard tökéletesen azonosult Maurizio Sarri elképzeléseivelForrás: AFP/Ian Kington

"Jorginho és Kovacic leigazolásával elképesztően stabil lett a középpályánk, ez a kulcs. Rendkívül megnőtt a labdabirtoklásunk a meccseken, domináltunk az eddigi találkozókon, hiszen ha nálunk van labda, sokkal több helyzetet is tudunk kialakítani."

A klasszis minden pillanatát élvezi a játéknak és szomorú, hogy most egy kis pihenő következik.

 

"Nagyszerűen játszunk, folyamatosan nyerjük a meccseket, így szomorú vagyok, hogy jön a válogatott szünet. Ha azonban mindenki visszatér, ugyaninnen kell folytatnunk a dolgokat."  

Maurizio Sarri együttese két hét múlva a Cardiffot látja vendégül, majd az elképeszőten gyengén rajtoló West Ham vendége lesz, azt követően pedig a Liverpool látogat a Stamford Bridge-re.