Társoldalunk:

Hiába állnak dobogós helyen, a ZTE focicsapata menesztette az edzőjét

2018.09.03. 21:37

A magyar labdarúgó NB II-ben harmadik helyen álló Zalaegerszegi TE vezetősége menesztette posztjáról Nagy Tamás vezetőedzőt – adta hírül a klub. A szerződésbontás már csak azért is meglepő, mert ZTE a legutóbbi négy mérkőzéséből hármat megnyert.

„A mai napon Végh Gábor, ZTE FC tulajdonosa, Nagy Tamás vezetőedzővel közösen értékelte a csapat teljesítményét és az első hét fordulóban mutatott játék összképét. A tulajdonos az eredményességgel általánosságban elégedett, hiszen a feljutást érő pozíciótól mindössze egyetlen helyezés választja el a csapatot, viszont nem látja azt a kezdeményező, domináns játékstílust, mely garanciát jelenthet a hőn áhított feljutásra."

"A fenti okok miatt a klub és Nagy Tamás vezetőedző a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott. A ZTE FC ezúton is megköszöni Nagy Tamás munkáját, további pályafutásához sok sikert kíván. Az új edző kinevezését a klub hamarosan bejelenti" – írta a közleményében a ZTE.

A klub tulajdonosa, Végh Gábor nem látta a domináns játékstílust Nagy Tamás együttesétőlForrás: © Katona Tibor/© Katona Tibor

Az nso.hu értesülése szerint a Dunaújváros korábbi vezetőedzője, Dobos Barna veszi át Nagy Tamás helyét a ZTE kispadján.