Új labdát kap a Nemzetek Ligája

- fbl Horizontal
Germany's midfielder Ilkay Gundogan stretches during a training session of the German national football team in Munich, southern Germany, on September 3, 2018 ahead of their UEFA Nations League against France. Germany will play against France in the UEFA Nations League in Munich, southern Germany, on September 6, 2018. / AFP PHOTO / Christof STACHE
Vágólapra másolva!
Szeptember 6-án, azaz csütörtök este indul az UEFA új sorozata, a Nemezetk Ligája. Ha esetleg nem világos minden, hogy ennek az egésznek mi értelme van, akkor estig még van idő tanulmányozni a lebonyolítás menetét.

Időrendben 16.00 órakor debütál a sorozat egy Kazahsztán-Grúzia meccsel, de este már lesz egy német-francia rangadó is. A magyarok szombaton, Finnországban lépnek majd pályára Marco Rossi irányításával.

A Nemzetek Ligája labdája is olyan színes lett, mint a sorozat logója. Egyelőre nem tudjuk, mennyire hozza a sorozat azt, amit az UEFA remél tőle, de adjunk egy esélyt neki. Jó meccsek biztosan lesznek és a barátságos meccseknél csak jobban járhatunk ezzel az új sorozattal.

Ilyen az új labda: