Társoldalunk:

Negatív rekordot dönthet az angol válogatott

2018.09.11. 10:56

Harry Kane, a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgója pihenőt kap Gareth Southgate szövetségi kapitánytól, így nem játszik a csapat keddi, svájciak elleni felkészülési mérkőzésén.

A nyári világbajnokság 25 éves gólkirálya az előző szezonban 61 találkozón lépett pályára kezdőként, de a kapitány nemcsak emiatt tekint el a szerepeltetésétől, hanem azért is, mert másokat is meg akar nézni a támadók közül.

Gareth Southgate ezúttal más csatárokat is kirpóbál, Harry Kane pedig nem játszik Svájc ellenForrás: Sputnik/Alexandr Kryazhev

"Ez a mérkőzés jó lehetőség erre" - jelentette ki a vb-negyedik angolok szakvezetője, aki ígérete szerint a szombati, spanyol válogatottal szembeni mérkőzéshez (1-2) képest több helyen is változtatni fog kezdőcsapatán.
A mérkőzést a Leicester City stadionjában játsszák, és amennyiben az angol válogatott veszít, történelmi rekordot állít fel:

a jelenleg egymás utáni három vereséggel álló együttessel korábban még soha nem fordul elő, hogy sorozatban négyszer kapjon ki.