Végre valaki megvédte szegény José Mourinhót

Football. UEFA Champions League. Manchester United vs. CSKA england
3250658 12/05/2017 Manchester's Romelu Lukaku and head coach Jose Mourinho, right, during a group stage match of the UEFA Champions League between Manchester United (Manchester, England) and CSKA (Moscow, Russia). Alexey Filippov/Sputnik
Vágólapra másolva!
Romelu Lukaku megvédte edzőjét, José Mourinhót: a Manchester United belga labdarúgója szerint a portugál szakember tiszteletet érdemel azért, mert nem rejti el az érzelmeit.

hiszen az edzők nagy része akkor is megpróbálja magát boldognak láttatni, amikor nem az" - mondta a belga támadó a BBC-nek.

A 25 éves, világbajnoki bronzérmes csatár szerint Mourinho nem futamodik meg a konfliktusok elől, és semmi más célja nincs, minthogy a csapat fejlődjön.

Romelu Lukaku és José Mourinho igaz barátra talált a másikban Forrás: Sputnik/Alexey Filippov

"Mindenkivel nyugodt és jó a viszonya, egyszerűen arról van szó, hogy mi labdarúgók néha elkényelmesedünk. Régebben nem volt abból gond, ha egy edző megszólta a játékosa teljesítményt, manapság azonban szinte mindenki támadásnak veszi ezt" - tette hozzá Lukaku.

Állítása szerint őt nem zavarják Mourinho kritikái, mert kemény fából faragták - többek között ezért is jó a viszonya a vezetőedzővel.

– fogalmazott a belga csatár.

Lukaku tavaly nyáron szerződött a mostani idényben négy forduló után csak tizedik Manchester Unitedhez, és azóta 55 mérkőzésen 30 gólt szerzett.