Társoldalunk:

A Manchester United vetett véget a Watford menetelésének

2018.09.15. 20:33

A Premier League 5. fordulójának szombati zárómeccsén a meglepetésre a játéknap előtt még hibátlan Watford a botladozó Manchester Unitedet fogadta. Mourinho együttese Lukaku és Smalling góljaival már a szünetben kétgólos előnyre tett szert, amelyből a lefújásig egyet megtartott, így értékes győzelmet aratott.

Romelu Lukaku a 35. minutumban törte meg a gólcsendet, de hogy milyen testrészével volt eredményes a belga óriás, azt az önök megítélésére bízzuk.

Nem sokkal később egy szöglet után Smalling talált be támadókat megszégyenítő zsonglőrködés után, az első félidőben tehát magabiztos előnyt alakított ki magának Mourinho alakulata.

A második játékrészben magukra húzták a Watfordot a vendégek, amelynek a 64. percben meg is lett az "eredménye": egy nagyszerű támadás végén Andy Gray lőtt bombagólt De Gea kapujába.

A United lezárhatta volna a meccset a folytatásban, de vagy a védők tisztáztak, vagy Foster hárított bravúrral, így az utolsó pillanatokig izgulnia kellett Mourinho csapatának. A legnagyobb védés mégis De Geáé volt, aki a 94. percben földön túli bravúrral mentette meg csapatát a góltól.

A Watford elszenvedte első vereségét a szezonban, az MU viszont a Burnley otthonában aratott siker után újabb értékes győzelmet ünnepelhetett.