Társoldalunk:

Nemi erőszak miatt perlik Cristiano Ronaldót

2018.09.28. 17:24

A német Spiegel értesülései szerint egy 34 éves nő, Kathryn Mayorga azt állítja, hogy Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban.

A nő most először beszélt az esetről. Elmondása szerint a portugál focista análisan megerőszakolta, rögtön utána viszont már arról kérdezte, hogy vannak-e fájdalmai. Ronaldo állítólag a térdre rogyva esküdözött, hogy ő 99 százalékban jó ember, és csak egy százalékban nem az.

Ronaldo tagadja a vádakatForrás: DPPI/Manuel Blondeau

A történtek után egy évvel Ronaldo 375 ezer dollárt fizetett a nő hallgatásáért cserébe, de az érintett ügyvédje most megtámadta a megállapodás érvényességét a nevadai bíróságon.

A Juventus játékosa tagadja a vádakat, szerinte mindketten akarták a szexet. Mayorga ügyvédje viszont a beadott keresetben feltüntet egy dokumentumot, melyben Ronaldo is elismeri, hogy a nő többször is nemet mondott és kérte, hogy hagyja abba.

Rape Allegations: American Woman Files Complaint against Cristiano Ronaldo - SPIEGEL ONLINE - International

Cristiano Ronaldo is the most visible athlete on earth. A woman from Las Vegas says: He is the man who raped her in a hotel in 2009. In the current issue of DER SPIEGEL, she goes public with her accusations for the first time.