Szaúd-Arábiában kapott munkát a korábbi horvát szövetségi kapitány

Horizontal FOOTBALL CLENCHED FIST PROFILE HEADSHOT BUST
West Ham United's Croatian manager Slaven Bilic gestures during the English Premier League football match between West Ham United and Liverpool at The London Stadium, in east London on November 4, 2017. / AFP PHOTO / Ben STANSALL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Slaven Bilic, a horvát labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a szaúd-arábiai al-Ittihad FC vezetőedzője.

A klub pénteki bejelentése szerint az 50 éves Bilic - aki a kispadon az argentin Ramón Díazt váltja - három idényre szóló szerződést írt alá a tulajdonosokkal New Yorkban.

Az ünnepélyes pillanatok:

Az al-Ittihad nyolcszor nyerte meg a szaúdi bajnokságot, legutóbb 2009-ben. Jelenleg négy forduló után az utolsó előtti, 15. helyen áll a tabellán.

A játékosként világbajnoki bronzérmes Bilic 2006 és 2012 között volt a horvát válogatott szövetségi kapitánya, később pedig a Lokomotiv Moszkva, a Besiktas és a West Ham United csapatát is irányította. A londoniakkal 2016 tavaszán a Premier League hetedik helyén végzett. Tavaly novemberi menesztése óta nem volt állása.