Társoldalunk:

Elborult a focista agya, egy percen belül két sárgát kapott - videó

2018.09.30. 16:26

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 8. fordulójában, a Rennes-Toulouse összecsapáson (1-1), hatalmas butaságot követett el a vendégek támadója, Aaron Iseka Leya. A belga játékos másodpercek alatt szedett össze két sárga lapot.

Az első félidő hajrájáig nyoma sem volt annak, hogy akár a Rennes, akár a Toulouse együtteséből bárki a kiállítás sorsára juthat, mindössze a lilák játékosa, Ibrahim Sangare kapott egy sárga lapot. A 43. percben egy a szélen történt összecsapás után a Toulouse ellen fújt Thomas Leonard – a vendég együttes támadója jó helyzetben léphetett volna ki –, amelyet Aaron Iseka Leya nehezen viselt.

Hatalmas butaságot követett el a Toulouse támadója, Aaron Iseka LeyaForrás: videa

A belga támadó előbb a földhöz vágta a labdát a véleménye szerint jogtalan ítélet után, majd sárga lapot kapott. Ám ezt követően folytatta a reklamálást, így megkapta a második sárgás figyelmeztetését is, és mehetett zuhanyozni már az első félidőben.

A Rennes a 69. percben M'Baye Niang büntetőjével szerzett vezetést, kihasználva az emberelőnyt, viszont nagy meglepetésre Jeanclair Todibo a 88.percben egyenlíteni tudott, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés.