Társoldalunk:

Sallai Roland újabb villanása kellett a freiburgi gólhoz - videó

2018.09.30. 19:40

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 6. fordulójának vasárnap esti összecsapásán a Sallai Rolanddal felálló Freiburg az Augsburg otthonában 4-1-es vereséget szenvedett. Kétgólos hazai előny után a magyar válogatott támadó villanása is kellett a szépítéshez, de mint végül kiderült, ez csak a szépségtapasz volt. 

Az Augsburg Francisco Caiuby és Alfred Finnbogason kétgólos előnyt szerzett a félidőre, így a Freiburgnak fel volt adva a lecke. A 49. össze is jött a szépítés a vendég együttesnek, amelyben főszerepet játszott Sallai Roland. A magyar játékos talpalta rá a labdát a hazai védőre, majd a gólvonalon menteni igyekvő játékos Jonathan Schmidre rúgta azt, amely így a saját kapujában kötött ki.

A freiburgi szépítés után Finnbogason még duplázni tudott, így mesterhármast ért el az Augsburg csatára. A hazai együttes tehát 4-1-re győzte le Freiburgot. 

A sereghajtó Hannover 4-1-re kikapott Frankfurtban a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, ezzel egyedüliként továbbra is nyeretlen a mezőnyben.

Bundesliga, 6. forduló:
Eintracht Frankfurt-Hannover 96 4-1 (2-0)
Augsburg-SC Freiburg 4-1 (2-0)