Társoldalunk:

Ronaldo közleményben reagált a nemi erőszak vádjára

2018.10.03. 18:31

Szeptember végén bombaként robbant a hír, hogy a 34 éves Kathryn Mayorga állítása szerint Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban. Ezt követően a Las Vegas-i rendőrség megerősítette, hogy újra nyomoznak egy 2009. június 13-i szexuális zaklatás ügyében, de neveket nem árultak el. A történetre most az ötszörös aranylabdás focista is reagált, aki a Twitter-csatornáján gyalázatos bűnnek nevezete a nemi erőszakot, és határozottan cáfolta, hogy valaha is ilyet tett volna.

„Határozottan visszautasítom az ellenem felhozott vádakat. A nemi erőszak gyalázatos bűn, amely ellenkezik mindazzal, amiben hiszek. Nem akarom táplálni azokat a spekulációkat, amelyeket azok terjesztenek rólam, akik az én káromon akarnak hírnevet szerezni maguknak. A tiszta lelkiismeretem lehetővé teszi, hogy nyugodtan várjam a vizsgálatok eredményét” – írta Cristiano Ronaldo a hivatalos Twitter-csatornáján. 

Cristiano Ronaldo és Kathryn Mayorga Las VegasbanForrás: The Suna

Időközben az angol The Sun közzétett egy videót, amelyben látható, hogy Cristiano Ronaldo és Kathryn Mayorga jókedvűen táncolnak egy Las Vegas-i klubban.