A Liverpool elleni BL-meccs után rabolták ki a Napoli csatárát

FOOTBALL - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - SSC NAPOLI v LIVERPOOL 2019 CHAMPIONS FOOT FOOTBALL league LIVERPOOL NAPLES NAPOLI PHASE DE POULE Soccer SPORT STADIUM UEFA UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Arkadiusz Milik a Liverpool elleni meccsen
Vágólapra másolva!
Fegyveres rablás áldozatává vált Arkadiusz Milik, a Napoli lengyel válogatott csatára azután, hogy csapatával 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

A nápolyi székhelyű Il Mattino című napilap információi szerint a 24 éves futballista éjjel 2 óra körül hazafelé tartott autójával, amikor egy motorkerékpáros duó elállta az útját és megállásra kényszerítette.

A motoron ülő két férfi közül az egyik fegyvert fogott Milikre, és elvette tőle Rolex márkájú karóráját. A nápolyi rendőrség egyelőre nem kommentálta az újság értesüléseit.

Arkadiusz Milik a Liverpool elleni meccsen Forrás: DPPI/Franco Romano

Két évvel ezelőtt a Napoli másik csatárát, Lorenzo Insignét – aki szerda este a győztes gólt szerezte – és feleségét rabolták ki a városban hasonló körülmények között.

A Napoli szlovák válogatott középpályása, Marek Hamsik 2013-ban járt ugyanígy, ráadásul két évvel korábban a feleségét is kirabolták Nápolyban.