A Juventus és a Nike is reagált Ronaldo rendőrségi ügyével kapcsolatban

fbl TOPSHOTS Horizontal BUST CHAMPIONS LEAGUE FOOTBALL STAND
Az eltiltott Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina Rodriguez a Juventus legutóbbi Bajnokok Ligája-meccsén
Vágólapra másolva!
A portugál játékos klubja, a Juventus és az őt támogató sportszergyártó, a Nike is reagált, ugyanis Cristiano Ronaldót szexuális zaklatással vádolják.

Az eset még 2009-ben történt, de a vizsgálatot újra megkezdték Las Vegasban, ahol a felhozott vádak szerint Cristiano Ronaldo megerőszakolt egy nőt.

Ronaldo közleményben reagált a nemi erőszak vádjára

A portugál szupersztár tiszta lelkiismerettel várja a vizsgálatot.

Az AP hírügynökség szerint a sportolót 2003 óta támogató Nike zavarónak nevezte az ügyet, miközben a Juventus a Twitteren állt ki a sportoló mellett.

Az eltiltott Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina Rodriguez a Juventus legutóbbi Bajnokok Ligája-meccsén Forrás: AFP/Marco Bertorello

Cristiano Ronaldo megmutatta, mennyire profi és elkötelezett a klubunk iránt, ezt pedig mindenki értékeli a Juventusnál.

– olvasható a torinói klub bejegyzésében.

A Juventus azután tette ezt ki, hogy kiderült, Ronaldo az októberi válogatott meccseken sem vesz részt a portugál csapattal.

A sportolót szintén támogató EA Sports is közleményt adott ki. Ebben az áll, hogy figyelik a fejleményeket, hiszen nekik az a legfontosabb, hogy a borítókon szereplő sportolók a cég értékeinek megfelelően viselkedjenek.

A nő ügyvédje egyébként szerdán tartott sajtótájékoztatót, ezen elmondta, hogy ügyfele a történtek óta különböző mentális betegségektől szenved.