Társoldalunk:

Az egész tábor Marco Rossi mögött

2018.10.11. 08:43

Marco Rossi szövetségi kapitány visszanyerte a magyar szurkolók bizalmát, akik nagy létszámban kísérik el a fociválogatottat az 1500 kilométerre fekvő Athénba – írja a Bors Online.

Szinte napra pontosan két éve tartó átkot törne meg Athénban Nemzetek Ligája-mérkőzésen a magyar válogatott, amely legutóbb 2016 októberében tudott nyerni idegenben: Lettországot verte 2-0-ra vb-selejtezőn. A szurkolók is bizakodók, hiszen sokan kísérik el a csapatot, ami azt mutatja, hogy Marco Rossi kapitányt nemcsak a játékosok kedvelik, hanem a drukkerek is rögtön a bizalmukba fogadták.

A koreo mellett fegyelmezett szurkolásra is készülnekForrás: Carpathian Brigade '09 Facebook

Az Athénban belépőre váltható vouchereket tegnap délután kettő óráig lehetett megvásárolni. Az MLSZ arról tájékoztatta a lapot, hogy a vendégszektorba eladott jegyek száma elérte az 520-at. Legutóbb éppen egy éve, még Bernd Storck vezetése alatt, a svájciak elleni vb-selejtezőn zarándokolt el ennyi magyar idegenbe.

A válogatott fő szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade a jeles alkalomnak megfelelően készül az összecsapásra. Az eddiginél nagyobb és újabb, az egész tábort jelképező drapériát készítenek. A csoport minden magyar szurkolótól józan és felelősségteljes viselkedést vár a görögországi meccsen.

A Görögország-Magyarország, labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzést pénteken este 20.45-től az M4 Sport, valamint az Origo is élőben közvetíti.