Társoldalunk:

Messi nem lehet vezér, 20-szor megy WC-re meccs előtt

2018.10.14. 08:28

Diego Maradonán továbbra sem lehet kiigazodni. Egyszer megvédi Lionel Messit a válogatottban nyújtott teljesítménye miatt, máskor pedig a földbe döngöli. Az 57 éves argentin klasszis most az előbbire készült, de sokáig nem tudta tartani magát, és kibújt a szög a zsákból.

Maradonát a mexikói La Ultima Palabra tévéshow-ban kérdezték Messiről és arról, lehet-e igazi vezérnek nevezni. A korábbi világbajnok egy ideig próbálta hárítani a témát, de végül nem tudta kikerülni a válaszadást.

„A pályán azt kéri, kezeljük vezérként, a meccs előtt azonban inkább azzal van elfoglalva, hogy a PlayStationnel játszik. Egy olyan embert nem lehet vezérnek nevezni, aki minden meccs előtt hússzor megy WC-re" – mondta Maradona, aki nem állt meg ennyinél.

Diego Maradona továbbra is csak a hangzatos nyilatkozataival képes kitűnniForrás: NOTIMEX/Eduardo Jaramillo

„Messi a Barcánál és Messi a nemzeti együttesben két teljesen különböző játékos. Őszintén megmondom, én nem hívnám be az argentin válogatottba Messit. A válogatottnak szüksége van egy vezérre, és az nem lehet Messi" – tette hozzá Maradona, aki szeptember óta a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa edzője.