Messi nem lehet vezér, 20-szor megy WC-re meccs előtt

fbl TOPSHOTS Horizontal
Former Argentina forward Diego Maradona (C) celebrates the opening goal during the Russia 2018 World Cup Group D football match between Nigeria and Argentina at the Saint Petersburg Stadium in Saint Petersburg on June 26, 2018. / AFP PHOTO / Giuseppe CACACE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Diego Maradonán továbbra sem lehet kiigazodni. Egyszer megvédi Lionel Messit a válogatottban nyújtott teljesítménye miatt, máskor pedig a földbe döngöli. Az 57 éves argentin klasszis most az előbbire készült, de sokáig nem tudta tartani magát, és kibújt a szög a zsákból.

Maradonát a mexikói La Ultima Palabra tévéshow-ban kérdezték Messiről és arról, lehet-e igazi vezérnek nevezni. A korábbi világbajnok egy ideig próbálta hárítani a témát, de végül nem tudta kikerülni a válaszadást.

„A pályán azt kéri, kezeljük vezérként, a meccs előtt azonban inkább azzal van elfoglalva, hogy a PlayStationnel játszik.

– mondta Maradona, aki nem állt meg ennyinél.

Diego Maradona továbbra is csak a hangzatos nyilatkozataival képes kitűnni Forrás: NOTIMEX/Eduardo Jaramillo

„Messi a Barcánál és Messi a nemzeti együttesben két teljesen különböző játékos.

A válogatottnak szüksége van egy vezérre, és az nem lehet Messi" – tette hozzá Maradona, aki szeptember óta a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaloa edzője.