Schwarzenegger is megirigyelné Vadócz visszatérését - videó

Terminator II: Judgment Day Cinema action science fiction thriller cyborg leather jacket motercycle
Terminator II: Judgment Day Year : 1991 USA Director : James Cameron Arnold Schwarzenegger. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Vadócz Krisztián visszatért a hongkongi bajnok Kitchee SC labdarúgóklubhoz.

Az egyesület honlapjának szerdai beszámolója szerint a középpályás hamarosan csatlakozik a csapathoz, amelynek színeiben a legutóbbi idényben veretlenül lett bajnok. Az előző szezonban az uruguayi Diego Forlán volt a csapattársa, a mostani idényben pedig a mali Mohamed Sissokóval, a Liverpool, a Juventus és a Paris-Saint Germain korábbi középpályásával játszik majd együtt.

Az előző szezonban Vadócz Krisztián lett a hongkongi labdarúgóliga legjobb játékosa Forrás: Kitchee SC/Facebook

Vadócz korábban Magyarországon kívül Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban és Ausztráliában is futballozott. A Kitchee SC-hez először tavaly januárban igazolt, majd idén májusban a hongkongi liga legjobb játékosának választották. Távozását követően nyáron visszatért nevelőegyesületéhez, a Budapest Honvédhoz, amelyben a bajnoki mérkőzéseken és az Európa-liga-selejtezőkön is alapember volt, de augusztus 31-én szerződést bontott a kispesti klubbal.

A magyar válogatottban 2004 és 2011 között negyven meccsen lépett pályára, majd hosszú szünet után, Georges Leekens szövetségi kapitány döntésének köszönhetően idén júniusban Fehéroroszország és Ausztrália ellen ismét szerepet kapott.

A hongkongi klub a hivatalos Facebook-oldalán közzétett egy videót, amelyben a magyar focista üdvözli a csapat szurkolóit, és a végén elhangzik az Arnold Schwarzeneggertől elhíresült mondat: „I'll be back"