Javul Mészöly Kálmán állapota

Év sportolója gálaest, Nemzeti Színház, Mészöly Kálmán
Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa
Vágólapra másolva!
Megnyugtató hírről számolt be csütörtökön hajnalban a Blikk: kezdi visszanyerni erejét a magyar labdarúgó válogatott korábbi kiválósága és szövetségi kapitánya, Mészöly Kálmán.

Az elmúlt hónapok nehézségei után sokkal jobban érzi magát a magyar futball ikonikus alakja, Mészöly Kálmán. Ebben nagy segítségére vannak a kezelések: nyirokmasszázzsal gyógyítják a lábát. Az eljárásnak köszönhetően a végtagjáról eltűnnek a duzzanatok, amelyek az elmúlt időszakban kellemetlenséget okoztak számára.

Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

mesélte a Blikknek a Szőke Szikla becenévre hallgató legenda fia, Mészöly Géza. "Rendszeresen meglátogatom őt, amikor csak van időm, megyek hozzá. Örül a családtagoknak, de legfőképp persze, az unokái adnak nagy erőt neki."