Társoldalunk:

Javul Mészöly Kálmán állapota

2018.10.18. 07:57

Megnyugtató hírről számolt be csütörtökön hajnalban a Blikk: kezdi visszanyerni erejét a magyar labdarúgó válogatott korábbi kiválósága és szövetségi kapitánya, Mészöly Kálmán.

Az elmúlt hónapok nehézségei után sokkal jobban érzi magát a magyar futball ikonikus alakja, Mészöly Kálmán. Ebben nagy segítségére vannak a kezelések: nyirokmasszázzsal gyógyítják a lábát. Az eljárásnak köszönhetően a végtagjáról eltűnnek a duzzanatok, amelyek az elmúlt időszakban kellemetlenséget okoztak számára.

Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasaForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Úgy látom rajta, segít a kezelés, ennek hála sokkal jobb a közérzete és a kedve is. Szerencsére azt mondhatom, minden rendben apuval, kifogástalanul érzi magát, továbbra is jó az étvágya, ami nagyon fontos. Hogy rendben van az egészsége, az hatalmas megkönnyebbülést jelent számára és számunkra ismesélte a Blikknek a Szőke Szikla becenévre hallgató legenda fia, Mészöly Géza. "Rendszeresen meglátogatom őt, amikor csak van időm, megyek hozzá. Örül a családtagoknak, de legfőképp persze, az unokái adnak nagy erőt neki."