A Barcelonánál visszavárják Neymart

TOPSHOTS Horizontal OFFBEAT FOOTBALL BUST PROFILE STRIPPED TO THE WAIST PHOTOGRAPHING CAMERA
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar pretends to take pictures of his team mates as they celebrate winning the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Olympique de Lyon (OL) on October 7, 2018 at the Parc des Princes stadium in Paris. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Cadena SER rádió értesülései szerint Neymar megállapodott a Paris Saint-Germain vezetőivel és jövő nyáron 220 millió euróért távozhat.

A brazil szupersztárt állítólag nem motiválja a francia bajnokság, ezért mielőbb visszatérne Spanyolországba.

Neymar hazavágyik Barcelonába Forrás: AFP/Franck Fife

Neymar korábban elmondta, megbánta, hogy tavaly rekordot jelentő 222 millió euróért elhagyta Barcelonát és a PSG-hez igazolt. Ezt bizonyítja az is, hogy azóta többször visszament Barcelonába korábbi csapattársaihoz.

Gerard Romero, a Barca-ügyekben mindig jól felkészült újságíró szerint Josep María Bartomeu, a katalán klub elnöke körbekérdezte az öltözőt, hogy mit gondolnak Neymar visszatéréséről, és a válasz pozitív volt (megj.: még ha hitelt is adhatunk ezeknek a híreknek, ott megbukhat a dolog, hogy Neymar korábban nyilvánosan kritizálta Bartomeut és az ő elnökségét).

A 26 éves játékos azért távozott a Barcelonától, mert ki akart lépni Lionel Messi árnyékából. Messi viszont még mindig Barcelonában van. A spanyol lapok ezért nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy ha Neymar tényleg otthagyja Párizst, akkor nem korábbi sikereinek helyszínére, hanem Madridba tér vissza - oda, ahol Cristiano Ronaldo távozásával megüresedett a vezér szerep.