Megőrültek a Barca ellenfelének játékosai, a Real Afrikába megy

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates scoring a goal during the Spanish league football match between Valencia CF and FC Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia on October 7, 2018. / AFP PHOTO / JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
A Marokkóban található, spanyol fennhatóság alá tartozó Melilla városába látogat a Real Madrid a labdarúgó Király Kupa negyedik fordulójában, a Barcelona a CD Leonesa együttesével találkozik.

A pénteki madridi sorsoláson az is kiderült, hogy a Real idegenben kezd, a harmadosztályú UD Melilla otthonában lesz a párharc első mérkőzése október 30. és november 1. között, a visszavágót pedig december 4. és 6. között rendezik a fővárosban. A Földközi-tenger partján fekvő Melilla 1995-ig Málaga tartományhoz tartozott, azóta autonóm városi rangot élvez, különleges spanyol kormányzati területnek számít.

- vélekedett Emilio Butragueno, a Real Madrid sportigazgatója.

A címvédő FC Barcelona az ugyancsak harmadosztályú CD Leonesa együttesével találkozik. Az ellenfél játékosai együtt követték a sorsolást, és hatalmas üdvrivalgásban törtek ki, amikor kiderült, hogy a katalánokkal meccselnek.

A Spanyol Királyi Kupa negyedik körében a 16 közé jutás a tét.

A SPANYOL KIRÁLY-KUPA 4. FORDULÓJÁNAK PÁROSÍTÁSA
Cultural Leonesa (III.)–Barcelona
Melilla (III.)–Real Madrid
Sant Andreu (IV.)–Atlético Madrid
Ebro (III.)–Valencia
Villanovense (III.)–Sevilla
Racing Santander (III.)–Real Betis
Almería (II.)–Villarreal
Mallorca (II.)–Real Valladolid
Cádiz (II.)–Espanyol
Sporting Gijón (II.)–Eibar
Lugo (II.)–Levante
Córdoba (II.)–Getafe
Athletic Bilbao–Huesca
Alavés–Girona
Leganés–Rayo Vallecano
Celta Vigo–Real Sociedad