Társoldalunk:

Ronaldo először szólalt meg a nemi erőszak vádja óta

2018.10.22. 21:59

Először szólalt meg nyilvánosan Cristiano Ronaldo azóta, hogy nemi erőszak elkövetésével vádolták meg. A portugál bízik az ügyvédeiben, és töretlenül hisz az ártatlanságában.

A korábbi csapata, a Manchester United elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Cristiano Ronaldo először beszélt nyilvánosan azóta, hogy Kathryn Mayorga nemi erőszakkal vádolta meg. A Juventus portugál klasszisa a mérkőzés előtti kötelező sajtótájékoztatón vállalta, hogy a mikrofonok mögé ül, és válaszol az újságírók kérdéseire. Akik, természetesen, a nemi erőszak vádjáról is megkérdezték.  

Azt azért nem mondanánk, hogy Ronaldo kicsattan a jókedvtőlForrás: AFP/Oli Scarff

„Boldog ember vagyok – kezdte Ronaldo. – Kiadtunk egy nyilatkozatot két hete, abban minden benne van. De nem fogok hazudni ebben az ügyben, az ügyvédeim abszolút magabiztosak, ahogy én is. A legfontosabb továbbra is az, hogy élvezzem a focit és az életet. Szerencsére vannak körülöttem emberek, akik törődnek velem. Száz százalékig tisztában vagyok vele, hogy a pályán és azon kívül is példakép vagyok. Ezért mosolygok mindig. Szerencsés vagyok. Egy fantasztikus klubban játszhatok, csodálatos családom van és egészséges vagyok. Mindenem megvan, a többi meg nem érdekel. Az igazság végül mindig kiderül – fogalmazott a Juventus klasszisa.

A korábbi modell, Kathryn Mayorga szeptember közepén vádolta meg Cristiano Ronaldót azzal, hogy a portugál 2009-ben egy amerikai night club VIP-részében szexuális aktusra kényszerítette. Ronaldo az említett nyilatkozatban cáfolta, hogy ilyen dolog történt volna, Mayorga azonban bírósághoz fordult, és azt állítja, hogy annak idején Ronaldo 375 ezer dollárt fizetett a hallgatásáért.

A Manchester United–Juventus Bajnokok Ligája-mérkőzést kedden 21 órakor rendezik az Old Traffordon.