Társoldalunk:

A Real Madrid sztárja kiakadt, amikor Ronaldo hiányáról faggatták

2018.10.23. 17:27

Isco Alarcón, a Real Madrid négyszeres BL-győztes középpályása kiakadt, miután a Viktoria Plzen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a Juventushoz távozó Cristiano Ronaldo hiányáról faggatták.

A Real Madrid pocsékul kezdte a szezont, hiszen csak a 7. helyen áll a spanyol bajnokságban, minden sorozatot figyelembe véve pedig öt meccs óta nyeretlen. Isco szerint azonban nem lehet Cristiano Ronaldo távozására és Julen Lopetegui vezetőedzőre fogni a rossz eredményeket.

Ez alapján az összes játékost ki kellene rúgni, elvégre mi nem támadunk és védekezünk úgy, ahogy az elvárható lenne. Őrültség lenne máris meneszteni Lopeteguit. Mindössze két hónapja dolgozik velünk, időt kell hagyni neki, és hagyni kell dolgozni. Mindenki vevő az elképzeléseire, csak egyszerűen még nem álltak össze a dolgok" – mondta Isco, aki a spanyol válogatottban valósággal kivirágzott, amikor Lopetegui volt a szövetségi kapitány.

Isco a Real Madrid edzőjének egyik kedvenc játékosaForrás: AFP/Gabriel Bouys

A Real Madrid karmesterét Cristiano Ronaldo hiányáról is kérdezték, de ő nem foglalkozik az ötszörös aranylabdással.

„Az emberek állandóan erről beszélnek. Nem hiányozhat valaki, aki nincs is a klubnál. Ha Gareth Bale vagy Dani Carvajal nem játszik, ők hiányoznak, mert a társainkról van szó. De nem sírhatunk valaki olyan után, aki nem a társunk és igazából nem is akart már velünk lenni" – tette hozzá Isco.

A Real Madrid kedden este megszakította az ötmeccses nyeretlenségi sorozatát, ugyanis 2-1-re legyőzte a G csoport leggyengébb csapatát, a cseh Viktoria Plzent a Santiago Bernabéu Stadionban.