Társoldalunk:

Láthatatlan játékossal pótolja Messit a Barca a BL-ben

2018.10.24. 08:33

A katalán Sport című napilap már tudni véli, hogy Messi hiányában milyen kezdő tizeneggyel készül a Barcelona a szerda esti Internazionale elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A lap tudomása szerint Ernesto Valverde a győztes csapaton csak akkor változtass, ha a legnagyobb sztárod sérült jelszót szem előtt tartva egy játékos kivételével ugyanazzal a kezdő tizeneggyel fut neki az olaszok elleni BL-meccsnek, amellyel a Sevilla elleni hétvégi győzelmet kiharcolta. Az a csapat így nézett ki: 

Egy változás persze mégis lesz, hiszen Lionel Messi meglehetősen súlyos sérülést szenvedett, az egyik kezében eltört az orsócsont, és nem tudja vállalni sem az Inter elleni BL-meccset, sem a Real Madrid elleni vasárnapi El Clásicót. Azonban van helyettese: a Sport tudomása szerint Valverde a Girondins Bordeaux-tól a nyáron szerződtetett ifjú brazil tehetséget, Malcomot küldi pályára Luis Suárez és Philippe Coutinho mellett a támadósorban. Ami várhatóan valóban így lesz, ugyanis a klub már kiadta a hivatalos BL-keretet, amelyben valóban az ifjú cselgép neve az egyetlen újdonság a Sevilla elleni bajnokihoz képest.

A 21 éves brazilra nagy feladat vár, eddig ugyanis nem arról szólt az idény, hogy Valverde megadta volna neki a lehetőséget, hogy megmutassa, mi rejlik benne: az eddig lejátszott tizenegy idei tétmérkőzésen (9 bajnoki és 2 BL-meccs) Malcom két alkalommal léphetett pályára: a Valladolid ellen 6, míg a Leganés ellen 19 percet kapott. Most a mélyvízben mutathatja meg, milyen jó úszó.

A bocsánatkérést nem, Messit elfogadja a Roma a Barcelonától

Nem csitulnak a kedélyek Malcom elrablása után.