Társoldalunk:

Európában és Dél-Amerikában is figyel labdarúgókat a Fradi

2018.10.30. 17:33

A portugál sportnapilap, a Record számolt be arról, hogy 25 különböző klub, köztük a Ferencváros megfigyelője is ott ült vasárnap este, az FC Porto–Feirense (2–0) portugál bajnoki mérkőzésen, az nso.hu pedig azt is megtudta, mely országokba utaznak még mostanában a klub képviselői. 

A hírek arról nem szóltak, hogy mely játékosokra voltak kíváncsiak, és a lap úgy értesült, hogy a Ferencvárosnak egyelőre nem is volt konkrét kiszemeltje, hanem amolyan piaci felmérés, kapcsolatépítés céljából utazott el a klub képviselője az ibériai országba.

Az FTC piaci híreket ugyan nem kommentál, de külföldi forrásokból megtudták, nem a portugáliai volt az egyetlen hasonló „felfedezőútja" a klub megfigyelőinek.

Dél-Amerikába várják a klub sportkoordinátorát, Hajnal TamástForrás: JochaPress

Nemrég ugyanis Belgiumban is több mérkőzésen ott ült a Ferencváros egyik képviselője, hamarosan pedig Dél-Amerikába várják a klub sportkoordinátorát, Hajnal Tamást.

Hajnal és Valadan Csukics mellett – aki alapvetően a balkáni piacért felelős – még egy volt ferencvárosi játékos, Szergej Kuznyecov is a Ferencváros megfigyelőihez tartozik, neki a keleti, főképp az ukrán piac felé történő nyitásban lehet szerepe.