Cristiano Ronaldo megint megmondta a frankót

Manchester United v Juventus - UEFA Champions League Group H  Matteo Bottanelli SPORT PRESS PHOTO Sportpressphoto FOOTBALL Soccer Calcio Uefa Champions League 2017 2018 23/10/2018 Old Trafford Manchester England Juventus Manchester United
Juventus forward Cristiano Ronaldo (7) during the Uefa Champions League Group Stage football match n.3 MANCHESTER UNITED - JUVENTUS on 23/10/2018 at the Old Trafford in Manchester, England. (Photo by Matteo Bottanelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo nem tartja magát átlagos embernek, ez az ami miatt már hosszú évek óta a csúcson van.

Még le sem ülepedett a portugál sztár legutóbbi interjúja, amelyben a Real Madridtól való távozásáról, Lionel Messiről és az Aranylabdáról beszél, máris itt egy újabb aranyköpés, ami nem egy nárcisztikus odamondás, hanem a pályafutása mögött megbújó kendőzetlen igazság.

Ronaldo a Juventusban is ontja a gólokat Forrás: NurPhoto/Matteo Bottanelli/NurPhoto/Matteo Bottanelli

„Az én koromban a játékosok nem 100 millió euróért váltanak klubot. Én egy különálló atléta, karakter és szellemiség vagyok. Ez az, ami immár 12 éve a csúcson tart" – mondta Ronaldo, aki hozzátette, hogy erre rajta kívül csak Lionel Messi képes még.

Nehéz vitatkozni az állítással, a Bajnokok Ligája-trófeák és az Aranylabdák száma önmagukért beszélnek, csakúgy mint Ronaldo szűnni nem akaró munkamorálja, ami a futball valaha volt egyik legnagyobb győztesévé teszi őt.